|
Dni płodne (Madzia) |
|
|
W tym wypadku najl;epsza jest obserwacja własnego ciała, ale ja poleecam wizytę u specjalisty. On z pewnościa pomoze wylczyc dni plodne:) (więcej...) |
|
|
Miesiączka w ciąży (młoda) |
|
|
krwawienie zdarza sie stosunkowo czesto i nie zawsze jest sygnalem groznych powiklan, lecz zawsze trzeba takie rzeczy konsultowac z lekarzem prowadzacym. zazwyczaj zalecane jest lezenie, ktore pomaga w niewielkim krwawieniu. (więcej...) |
|
|
Test ciążowy (niedoświadczona) |
|
|
Z tego co mi wiadomo to przynajmniej okres dwuch tygodni... Pozdrawiam (więcej...) |
|
|
Tabletki antykoncpcyjne (Ariel) |
|
|
tak to prawda ze moze dojsc do zaplodnienia. najlepiej stosowac rowniez prezerwatywy. (więcej...) |
|
|
Zaplodnienie in vitro (Pepsi) |
|
|
Czy ktoś z was wykonywał ten zabieg? Może ktoś został rodzicem dzieki temu? Jestem bardzo ciekawa waszych dośwaidczen i opini na ten temat, ponieważ sama rozważam takie wyjście. (więcej...) |
|
|
jak zajsc w ciaze? (elwira29) |
|
|
Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko. Zrobiliśmy nawet badania płodności, które wykazały ze możemy mieć dzieci i wszystko jest w najlepszym porządku. Lekarz cały czas powtarza nam o tym, że należy brać pod uwagę wiele innych czynników. Jesteśmy ludźmi zapracowanymi i zabieganymi i może dlatego. Czy znacie jakieś skuteczne metody zwiększające sznse na zapłodnienie? Błagam o pomoc... (więcej...) |
|
|
zapłodnienie bez orgazmu (Ewla) |
|
|
Czy możliwe jest zapłodnienie jeśli mężczyzna nie szczytuje we mnie, ale kochamy się bez prezerwatywy. (więcej...) |
|
|
Kiedy ma miejsce? (Karina) |
|
|
Powiedźcie mi proszę kiedy dochodzi do zapłodnienia? (więcej...) |
|
|
objawy ciąży po zapłodnieniu (Julia) |
|
|
Witam,jestem ciekawa jak to jest z tymi objawami na poczatku ciazy po za plodnieniu? Czy ktoras z was zauwazyla u siebie wczesne objawy ciazy? dziekuje i pozdrawiam.. (więcej...) |
Metoda zapłodnienia In vitro jest jedną z najstarszych metod leczenia niepłodności wykorzystywaną wtedy, gdy inne metody okazały się nieskuteczne. Termin in vitro, dosłownie znaczy „w szkle”, ponieważ zapłodnienie zazwyczaj jest dokonywane w próbówce, stąd również określenie „dziecko z próbówki”.
Jak zajść w ciążę?
Podstawą tego, by wiedzieć jak zajść w ciążę jest uświadomienie sobie dni twojej płodności. W tym celu prowadź kalendarzyk, w którym będziesz zaznaczać dni, w których rozpoczyna się okres, dzięki temu łatwo będzie ci obliczyć te, w których występuje owulacja.